Avoin työpaikka: Ohjelmistokehittäjä

Pieni ja ketterä ohjelmistofirma etsii oppimiskykyistä ohjelmistokehittäjää.

Pulmattomalla ohjelmistokehittäjä pääsee sekä rakentamaan uusia ratkaisuja että ylläpitämään olemassa olevia ohjelmistojamme. Tarjoamamme ohjelmistot ovat vakaita, vähintään vuosien aikajänteelle suunniteltuja ratkaisuja, jotka pitkäaikaiset asiakassuhteemme mahdollistavat.

Työmme on järjestelty viikoittaiseen kehityssykliin, mutta joustamme tästä aina tarpeen mukaan. Kirjoitamme suurimman osan koodista uutena kuhunkin tarpeeseen, vaikka hyödynnämmekin mahdollisuuksien mukaan erilaisia kirjastokomponentteja sekä aiemmin kehittelemiämme ratkaisuja osana työtämme. Integraatiot omiin tai kolmannen osapuolen ratkaisuihin tuovat oman lisämausteensa tekemiseen.

Pienessä organisaatiossa jokaisella meillä on tärkeä roolimme ohjelmistoprojektin jokaisessa vaiheessa, niin suunnittelussa, toteutuksessa, testauksessa, dokumentoinnissa kuin ylläpidossakin. Työpäivät harvoin ovat samanlaisia keskenään, sillä työtehtävät vaihtelevat eri projektien tarpeiden mukaisesti. Vaikka joskus palaverienkin pitäminen on tarpeen, pääsee meillä kuitenkin suurimman osan työajasta keskittymään siihen mitä ohjelmistokehittäjä parhaiten hallitsee – ohjelmistojen kehittämiseen.

Mitä sinulta kaipaamme?

Toivomme että sinulla on taustallasi ohjelmistotuotannon koulutus tai pitkä työkokemus alalta. Erityisesti eduksi katsomme Ruby on Rails -kokemuksen, mutta huomioimme myös muiden ohjelmointikielten osaamisen, kuten myös kokemuksen erilaisista tietokantapalvelimista ja pilvialustoista.

Sinun tulee pystyä toimimaan sekä tärkeänä osana pientä tiimiä että täysin itsenäisesti kenenkään vahtimatta. Työssä tarvitaan englannin kielen hyvää kirjallista taitoa. Työ voi sisältää myös jonkin verran kommunikointia asiakkaiden yhteyshenkilöiden kanssa sähköpostin ja puhelimen välityksellä, mutta tämäkin hoituu tarvittaessa englanniksi tai ruotsiksi.

Tärkein ominaisuus työntekijällämme on meidän mielestämme aito kiinnostus ratkaista asiakkaidemme ongelmia.

Mitä sinulle tarjoamme?

Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme mm. laajan työterveyshuollon.

Työympäristömme on paitsi ketterä, myös tekijöidensä näköinen työvälineitä myöden. Pääset kehittämään osaamistasi uusien haasteiden parissa ja samalla viemään eteenpäin sekä yritystämme että tuotteitamme.

Töiden aloitusaika on joustava ja sovitaan valittavan henkilön kanssa erikseen.

Työntekopaikka

Työskentelemme nykyaikaisessa toimistossa hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun Kupittaalla. Myös säännöllinen etätyö tai hybridityö on mahdollista.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Lisätietoja työpaikasta antaa Marjaana Sjölund (marjaana@pulmaton.fi ja 040 8691999).

Jaa somessa!