Ajankohtaista

Tässä muutamia viime aikojen uutisia Pulmattomalta
 • Pulmaton Valvomo WMS versiojulkistus

  Nyt se sitten julkaistaan, WMS versio "Korona". Julkaisutapahtuma pidetään verkossa (Zoom) 15.9.2020 klo 10-11. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan, ota yhteyttä tiina(at)pulmaton.fi.

 • JokiLaakerin Smartti+ kehittyy

  Pitkäaikainen asiakkaamme JokiLaakeri Oy panostaa Smartti+ hyllytyspalvelun kehittämiseen. Olemme ylpeitä ja kiitollisia siitä, että saamme toteuttaa tuotekehitystä käytännössä

  Uusin piirre Smartissa on kännykkään toteutettu käyttöliittymä Smartti+ pikaotto.

 • Kesätyöntekijämme Topi Koivunen

  Moikka!

  Nimeni on Topi Koivunen. Olen 22-vuotias kolmannen vuoden tieto- ja viestintätekniikan opiskelija Turun yliopistossa ja sain töitä ohjelmistokehittäjäharjoittelijana Pulmattomalta kesäksi 2020.

  Odotan kesätöiltä paljon uuden oppimista. Toivon, että kehityn ohjelmoijana yleisesti, saan paremman käsityksen ohjelmistotuotannosta, opin käyttämään uusia työkaluja ja tekniikoita sekä pääsen näkemään yrityksen toimintaa läheltä. Tätä kirjoittaessani olen ollut töissä 3 viikkoa, ja edellä mainitut toiveet ovat jo alkaneet täyttyä.

  Lempiharrastukseni on viime vuosina ollut koodaus, mutta muitakin mahtuu mukaan. Vapaa-ajallani tykkään lenkkeillä, katsoa elokuvia ja sarjoja, boulderata (https://en.wikipedia.org/wiki/Bouldering), soitella kitaraa ja harjoitella kendamaa (https://en.wikipedia.org/wiki/Kendama).


 • Pulmaton kuuluu Suomen vahvimpiin

  Pulmattoman taloudellinen menestys on vienyt yrityksemme luottokelpoisuudeltaan Suomen vahvimpien joukkoon. Vahvalta taloudelliselta pohjalta tuotteiden ja toiminnan kehittämistä on hyvä jatkaa.

 • Pulmaton saa tukea tuotekehitykseen

  28.4.2020 saimme ELY-keskuksesta myönteisen päätöksen hakemaamme yrityksen kehittämisavustukseen.

  Olemme iloisia ja kiitollisia saamastamme avustuksesta. Se tullaan käyttämään kokonaisuudessaan tuotekehitykseen.

 • Hyvää pääsiäistä!
 • Pulmaton Valvomo WMS uusi versio

  Virustilanteesta huolimatta Pulmattoman tuotekehitys jatkaa ahkerointiaan.
  Versio 1.1.0 julkaistiin 11.3. ja se sisältää kehitystä tilastointiin sekä käytettävyyteen.
  Seuraava versio on jo testauksessa ja se julkaistaneen viikolla 13.

  Pysykäähän terveinä!

 • Töihin Pulmattomalle kesäksi 2020?

  Haemme joukkoomme ensi kesälle vahvistukseksi innokasta ja oppimiskykyistä ohjelmistokehittäjäharjoittelijaa. Lue koko työpaikkailmoitus tästä.