Ajankohtaista

Tässä muutamia viime aikojen uutisia Pulmattomalta
 • Työntekijähaastattelu: Marjaana

  Työntekijähaastattelu: Marjaana 13.6.2022

  Mitä teet Pulmattomalla?

  Olen Marjaana Sjölund, vajaa neljäkymppinen tietotekniikan DI sekä oikeustieteen ylioppilas

  Mitä teet Pulmattomalla?

  Koodaan. Koodaan. Ja vähän vielä koodaan. Toki myös suunnittelen mitä tehdään, annan käyttöönotto- ja käyttötukea sekä metsästän bugeja. Tämän lisäksi hoidan myös palvelimia sekä erilaisia meillä käytössä olevia palveluita.

  Välillä mieli tekee tehdä jotain ihan muuta, joten silloin keskityn etsimään ohjelmiin kivoja ikoneita tai tekemään muuta "askartelua" :).

  Millainen on unelmiesi työpäivä?

  Unelmien työpäivänä pääsen luomaan jotain ihan uutta. Unelmien työpäivänä myös kaikki asiakkaiden esittämät ongelmat ratkeavat hetkessä. Koodiin ei tule kirjoitettua yhtään syntaksi- tai logiikkavirhettä, ja kaikki palvelimet ovat huipputerässä eikä mitään joudu odottelemaan.

  Ehkä unelmien työpäivään kuuluu myös maukas lounas ja virkistävät virvoiketauot… 😉

  Etätyö vai toimistotyö?

  Toimistotyö. Etätöillä on puolensa, mutta toimistossa on paremmin omaa rauhaa keskittyä töihin, kuin kotona edellisiltaisten päivällisten tiskien keskellä

  Pöytäkone vai läppäri?

  Ehdottomasti ensisijaisesti pöytäkone työkäytössä. Kotona on tosin läppäri, joka vie vähemmän tilaa, ja onhan se hieman helpommin liikuteltavissa.

  Langaton vai langallinen hiiri?

  Langallinen! Eipähän lopu virta kriittisellä hetkellä.

  Ethernet vai wlan?

  Kulkee käsi kädessä pöytäkone/läppäri-valinnan kanssa. Pöytäkoneella siis ensisijaisesti luotettavampi ja varmatoimisempi kiinteä verkkokaapeli, kannettavalla aina wlan.

  Mukavaa kesää!

 • Turun toimiston esittelyä

  Pulmattoman Turun toimisto on toiminut viime vuoden elokuusta asti Werstaan tiloissa. Täällä Werstaassa meillä on oma toimistohuone, ja saamme vapaasti käyttää Werstaan yhteisiä tiloja. Yhteisissä tiloissa on mm. yhteinen tulostin, kahvinkeitin, hiljaisia tiloja sekä neuvottelusali.

  Werstaan nettisivut ovat osoitteessa https://werstasturku.fi/

  Vaikka etätöissä olemisessa on hyvät puolensa, niin on toimistossakin.

 • Pulmattomalle Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti

  Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna.

  Toimintamme on todistetusti vakaalla pohjalla.

 • Hyvää vappua!

  Pulmattoman väki toivottaa hyvää vappua kaikille!

 • Hyvää Uutta Vuotta 2022
 • Kesätöitä tarjolla: Töihin Pulmattomalle kesäksi 2022?

  Haemme joukkoomme ensi kesälle vahvistukseksi kahta innokasta ja oppimiskykyistä harjoittelijaa: toinen haettava henkilö keskittyisi ohjelmistokehitykseen ja toinen projektien hallintaan ja asiakaspalveluun. Lue työpaikkailmoitukset tästä.

 • Turun toimisto

  Vuoden kotitoimistojakson jälkeen olemme 2.8.2021 taas avanneet Turun toimistomme Electrocityssä, osoitteessa Tykistökatu 4.

 • Hyvää pääsiäistä!

  Kevät koittaa, valo taas pitkän talven voittaa.