Tässä postauksessa pääset lukemaan kokemuksia ja näkemään kuvia SHIFT- tapahtumasta työntekijöidemme näkökulmasta!

”Vuoden 2024 SHIFT -bisnesfestivaalit oli huikea kokemus, jossa eri alojen osaajat pääsivät verkostoitumaan keskenään sekä kuuntelemaan toinen toistaan mielenkiintoisempia puheenvuoroja eri alojen ammattilaisilta. Mieleenpainuvin puhujista oli aloituspuheen jälkeen ensimmäisenä puhunut André Noël Chaker. Vaikka kanadalaissyntyinen Chaker on asunut Suomessa jo parikymmentä vuotta, puheesta kuuluu selvä aksentti. Kielioppivirheistä ja aksentista huolimatta (tai ehkä niistä johtuen) esitelmä menestyksestä oli mukaansatempaavaa kuunneltavaa. Chaker selvästi osasi asiansa ja näytti olevan innoissaan siitä, että pääsee jakamaan osaamistaan monien alojen osaajille. Esitelmän lopussa hän kehotti kaikkia nousemaan seisomaan, ottamaan vierustoverin olkapäistä kiinni ja laulamaan J. Karjalaisen Sankareita hieman muunnellulla sanoituksella.

Paras anti SHIFT:llä oli mielestäni Matchmaking -kohtaamiset; ennen festivaalien alkua osallistujilla oli mahdollisuus sopia SHIFT:n aplikaation kautta kenen tahansa toisen osallistujan kanssa 15 minuutin tapaaminen, jossa keskustella mistä tahansa sovitusta aiheesta maan ja taivaan välillä.  Itselläni näitä tapaamisia oli 7 joista sain kaikista paljon irti sekä Pulmattoman kannalta että henkilökohtaisesti. Myös satunnaiset kohtaamiset eri alojen osaajien kanssa ympäri festivaalia olivat silmiä avaavia kokemuksia.

Festivaaleilla oli myös niin kutsuttu SHIFT race. Race oli rastikierros, jossa oli erilaisia tehtäviä kuten laskutehtäviä, valokuvattavana olemista, musiikkia sekä smoothien maistelua. Videobotin tuottama rastikierros toi festivaaleille mukavaa pientä tekemistä kaiken pöhinän ja verkostoitumisen ohelle ja toisaalta antoi lisää mahdollisuuksia tavata eri alojen ihmisiä eri rasteilla.”

Jaa somessa!