Tiimimme on vahvistunut uudella ohjelmistokehittäjällä. Egor aloitti työt Pulmattomalla pari kuukautta sitten, tänä aikana hän on päässyt hyvään vauhtiin alustoihin tutustumisessa.

Egor on Ruby on Rails-kehittäjä ja tehnyt ohjelmistonkehittäjän töitä yli 10 vuotta. Koulutukseltaan Egor on insinööri. Aiemmin hän on työskennellyt eri kokoisten projektien parissa muun muassa vanhaa koodia optimoiden, ominaisuuksia ja palveluiden rakenteita sekä tietokanta-arkkitehtuuria suunnitellen.

Pulmattomalla Egorin työtehtäviin kuuluu monipuolisesti ohjelmistojen kehittämiseen liittyvät tehtävät, kuten ohjelmistojen suunnittelu, toteutus ja hallinta, uusien projektien testaaminen ja arviointi sekä muokkauskohteiden tunnistaminen olemassa olevista ohjelmista.

Egor työskentelee suurimman osan ajasta etänä, mutta käy välillä moikkaamassa työkavereitaan myös toimistolla. Vapaa-aikaansa hän viettää ulkoillen ja lautapelejä pelaillen.

Tervetuloa tiimiin Egor!

Lue lisää Egorista täällä!

Jaa somessa!