Tiina Sjölund 30 vuotta yrittäjänä

10.8.1992 merkittiin yritysrekisteriin T:mi Tietotisma. Yritys perustettiin ”ajolähdöllä”, mutta päätös yhteisen yritystoiminnan aloittamisesta on osoittautunut yhdeksi elämämme (Martin ja minun) parhaista. Tisman myynnin jälkeen olemme jatkaneet perheyrityksessämme Pulmattomassa. Työni on enimmäkseen asiakaspalvelua ja lähtökohtaisesti varsin palkitsevaa.

Aika on mennyt nopeasti rakastamaani asiakaspalvelua tehden. Osaamiseni on tosin enemmän käytännöllistä kuin teknistä. Eräs pitkäaikaisista asiakkaistamme soitti minulle: Annappa Tiina nyt tähän joku sopiva ”keittiöneuvo”! Tärkeintä on asiakkaan ongelman ratkaisu, teorioista viis’.

Tänään juhlistan päivää suomalaisella ruisleivällä ja kunnon kahvilla.

Onnitteluja, halauksia ja hurraahuutoja otetaan vastaan.🙃

Yhteistyöterveisin Tiina

Jaa somessa!