JokiLaakeri Oy

Jokilaakeri Oy on osa Pohjoismaista Nomo-brändiä, joka tarjoaa laajan valikoiman laakereita, voimansiirtokomponentteja ja tiivisteitä, sekä niihin liittyviä palveluita. Toimintamme perustuu vankkaan tekniseen osaamiseen, korkeaan toimituskykyyn ja kestävän kehityksen painotukseen.

Smartti on B2B-varastonhallinta ja tilausjärjestelmä, jota asiakkaamme käyttävät liiketoimintansa hallinnointiin. Smartti mahdollistaa tehokkaamman varastonhallinnan ja tilausten käsittelyn, joka on keskeistä liiketoiminnan sujuvuuden ja tehokkuuden kannalta. Järjestelmällä seurataan asiakasyrityksissä olevien palveluhyllyjen varastotilannetta on-line. Järjestelmä tuottaa asiakkaiden kirjaamien kulutustietojen ja yhdessä sovittujen perustietojen puitteissa tilaukset automaattisesti toiminnanohjausjärjestelmäämme.

Pulmattoman rooli projektissa on ollut laaja. Alkaen mm. teknologian kehityksestä, järjestelmäintegraatioista, käyttöönotosta, aina jatkuvaan tukeen ja -kehitykseen. Smartti-järjestelmän vahvuuksia on ollut kyky vastata muuttuviin asiakastarpeisiin ja käyttötarkoituksiin. Järjestelmäkokonaisuuden osalta Pulmaton on ollut erinomainen yhteistyökumppani, joka on ollut mukana edistämässä Smartin menestystä ja asiakastyytyväisyyttä. Parasta yhteistyössä Pulmattoman kanssa on se, että he ymmärtävät yritystoimintaamme. Näin meidän on mahdollista yhteistyössä kehittää tarvitsemiamme ratkaisuja.

-Jonni Hiltunen, Osto – ja logistiikkapäällikkö