Työntekijähaastattelu: Aarni

Työntekijähaastattelu: Aarni 1.7.2022

Morjesta vaan! Mä olen Aarni ja opiskelen täällä Turun yliopistossa tietotekniikkaa. Pääaineena mulla on ohjelmistotekniikka ja siinä sivussa liiketoimintaosaaminen. Toimin tämän kesän projektipäällikköharjoittelijana täällä Pulmattomalla.

Millainen on unelmiesi työpäivä?

Unelmien työpäivä on varmaan vähän samanlainen kuin miten jalkapalloilija Neymar määritteli unelmamaalinsa: Helppo ja mielellään tyhjiin sisään.

Etätyö vai toimistotyö?

Itselle etätyö on mieluisinta, sillä mua odottaa kotona aina lähityöpäivän jälkeen iso mutta pieni koiranpentu, ja usein myös hänen aiheuttama tuhotyömaa.

Pöytäkone vai läppäri?

Mun työ harvemmin jää koneen suorituskyvystä kiinni joten läppäri on way to go. Kunhan siihen on sitten liitetty oma näppäimistö, hiiri, näyttö, virtalähde ja vaikka 10 kilon lisäpainokin.

Langaton vai langallinen hiiri?

Oon aina käyttänyt langallista hiirtä ja se on osoittautunut hyväksi. Toki nykyään langattomien hiirien vasteajat ovat parantuneet niin paljon että voisi olla ihan kokeilun paikka sellaisellekin. Ainoa ongelma langallisissa hiirissä kun tuppaa olemaan se lanka.

Ethernet vai wlan?

Riippuu ihan mitä tekee. Lähtökohtaisesti töissä langattomalla pärjää hyvin, mutta kotona meillä onkin sitten aina lanit.

Kiitos hyvistä kysymyksistä ja hyvää kesää!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *