Sekä Suomen että koko maailman taloudet ovat viimein lähteneet vauhtiin. Nykyisessä tilanteessa huippukunto ei enää tarkoita matalimpia kuluja, vaan tehokkaimpia toimituksia. Siksi toimitusketjun hallinta on noussut ensiarvoisen tärkeään rooliin.

Toimitusten hallinta

Nousukaudella on usein toimitusvarmuusongelmia. Forrester-ilmiö on nykyisillä pitkillä alihankintaketjuilla erittäin voimakas. Pulmaton tarjoaa ratkaisuja yhdistämällä järjestelmiä ja automatisoimalla tiedonkeruuta.

Kehittämämme tilausvalvontaportaali vahtii automaattisesti yrityksesi ostotilauksia, pyytää niihin vahvistuksia ja seuraa niiden vaikutuksia. Huomaamme heti, jos toimittajan tilaus myöhästyy ja se tulee vaikuttamaan myyntitilaukseenne. Näin yrityksenne voi reagoida asiaan, ja joko sopia myöhemmän toimituspäivän tai kiirehtiä tilauksen nopeammalla aikataululla valmiiksi. Ennakoimalla mahdollisia toimitusvaikeuksia pystytään parantamaan toimitusvarmuutta, ja ennen kaikkea asiakastyytyväisyyttä.

Sähköinen kaupankäynti

Myyjien tehtävä on meidän mielestämme myydä, ei kirjata tilauksia. Siksi tarjoamme verkkokauppaa erityisesti yritysten väliseen kaupankäyntiin. Siellä, missä olennaista on tilauksen teon nopeus, on Pulmattoman Prestashop-pohjainen verkkokaupparatkaisu erinomainen valinta.

Tarjoamme myös asiakashyllypalveluja sekä muita erikoistuneempia ratkaisuja sähköiseen kauppaan. Kysy rohkeasti lisää, jos yrityksesi voisi hyötyä sähköisen kaupan työkaluista!

Tiedonvälitys

Kun toimitaan pitkissä alihankintaketjuissa, tulee yleensä paljon tilauksia, laskuja ja vahvistuksia melko pieneltä määrältä asiakkaita. Vastaavasti myös ostotilauksia, -vahvistuksia ja -laskuja lähtee paljon mutta vain melko pienelle määrälle toimittajia.

Näihin tilanteisiin Pulmaton tarjoaa sähköistä tiedonvälitysportaalia, joka osaa lukea mistä tahansa järjestelmästä tietoa ja viedä sen lähes mihin tahansa järjestelmään. Se välittää ennusteita, laskuja, vahvistuksia ja tilauksia. Sen ansiosta yrityksesi työntekijöiden ei tarvitse kuluttaa aikaa pelkkään paperien pyörittelyyn.

Seuranta ja ennustaminen

Pulmaton Valvomo on nykyaikaisen yrityksen kokonaisvaltainen BI-ratkaisu. Valvomo raportoi, varoittaa, ennustaa ja simuloi.

Katsomme aina eteenpäin. Kun muutokset huomataan ajoissa, niihin ehditään reagoida. Toimitusvarmuus säilyy, kun havaitaan kysynnän muutokset. Toisaalta asiakkaan maksukäyttäytymisen muutos huomataan heti — ei vasta protestilistalta.

 

Asiakas on aina toimintamme keskiössä. Lue mitä asiakkaamme meistä sanovat.

JokiLaakeri Oy

JokiLaakerin Smarttiplus on selainpohjainen hyllytyspalvelujärjestelmä, jolla seurataan asiakasyrityksissä olevien palveluhyllyjen varastotilannetta on-line. Järjestelmä tuottaa asiakkaiden kirjaamien kulutustietojen ja yhdessä sovittujen perustietojen puitteissa tilaukset automaattisesti JokiLaakerin toiminnanohjausjärjestelmään.

Smarttiplus digitalisoi ja automatisoi yksinkertaisella tavalla asiakasvarastojemme täydennysprosessin.
Jori Paatsjoki, toimitusjohtaja

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen urheiluopiston verkkokauppa avattiin kesällä 2016 ja se saavutti heti asiakkaiden suosion. Merkittävin asia uudessa verkkokaupassa on sen saumaton integraatio opiston toiminnanohjausjärjestelmään. Tarjolla olevat kurssi- ja majoituspaikat päivittyvät automaattisesi järjestelmästä toiseen.

Pyrimme jatkuvasti lisäämään verkkokaupassa olevaa tarjontaamme. Toimiva verkkokauppa on sekä meidän että asiakkaamme etu. Päädyimme Pulmattoman meille räätälöimään verkkokauppaan, koska he ymmärtävät yrityksemme tarpeet ja tarjoavat meille sopivat ratkaisut.
Jussi Töyrylä, toimitusjohtaja.

Yritys on juuri niin hyvä kuin on sen henkilöstö. Siksi haluamme, että tutustut meihin.

Ville Verkkonen

Olen uskontotiedettä opiskeleva teologian kandidaatti. Hurahdin koodaamiseen kesällä 2016, ja siitä lähtien olen panostanut tietojenkäsittelytieteen opiskeluun Helsingin yliopistossa.

Koodaaminen on erityinen intohimoni. Ehdoton vahvuuteni on tunnollisuus: hoidan hommat täysillä loppuun saakka. Humanistitaustani myös auttaa näkemään sovelluksissa myös muutakin kuin ykkösiä ja nollia.

Harrastuksiini kuuluu frisbeegolf, kuntosali, eräily, musisointi sekä erilaisten maailmankatsomusten ja ajatustapojen kriittinen tutkiskelu. Majailen Itä-Helsingissä tyttöystäväni ja kahden kissan kanssa.

Marjaana Sjölund

Marjaana Sjölund

Olen koodari, valmistunut Turun Yliopistosta DI:ksi. Valmistumiseni jälkeen olen suunnitellut ja toteuttanut erilaisia yrityskäyttöön suunnattuja ohjelmia yli kymmenen vuoden ajan. Pulmattomalla vastaan tuotekehityksestä hienolla tittelillä Chief Research and Development Officer.

Mottoni on ”mikään ei ole mahdotonta”, mutta toisaalta osaan kyllä tehdä asiat myös yksinkertaisesti. Paras ominaisuuteni on halu luoda uutta. Vaikka yritysohjelmistot ovat käyttäjilleen tärkeitä työkaluja, eivätkä leikkivälineitä, saattaa jäljiltäni ohjelmasta löytyä pientä virnettä – jos ei muualta niin ohjelmakoodin kommenteista.

Perheeseeni kuuluvat mies ja kaksi lasta. Standardiperheeseen kuuluvan kultaisen noutajan sijaan meillä on neljä siimahäntäistä rottaurosta.

Kristian Sjölund

Kristian Sjölund

Aalto-yliopiston tuotantotalouden osastolla rakastuin yrittämiseen ja sen tuomaan vapauteen. Ensimmäinen projektini oli kolmantena opiskeluvuonna perustettu yritys, joka ei ikinä lähtenyt lentoon mutta opetti sitäkin enemmän. Samaan aikaan opiskelin yrittäjyyttä ja kuuntelin tarinoita menestyksestä (ja muistakin kokemuksista) useilta maailmanluokan yrittäjiltä. Niiden oppien pohjalta olen lähtenyt vetämään myös Pulmatonta.

Pulmattomassa vastuullani on erityisesti liiketoiminnan kehitys. Uskon Marjaanan teknisten taitojen olevan sillä tasolla, etten halua sotkea tuotekehitykseen, vaan keskityn siihen mitä osaan: uusien tuotteiden kehittämiseen ja asiakkaan ongelmien ratkomiseen. Erityiskiinnostuksenani on aina ollut logistiikka ja tuoteketjun hallinta, mutta koulutukseni antaa laajan pohjan tarkastella kaikkia liike-elämän toimintoja

Vapaa-aikani kuluu nykyisin lähinnä pienen tyttölapsen ja vaibon parissa. Tästä yli jäävä aika taas kuluu rakkaan harrastukseni, musiikin, parissa.

Martti Sjölund

Martti Sjölund

Kirjoitettuani ylioppilaaksi Uudenkaupungin lukiossa 1976 pääsin opiskelemaan Otaniemeen TKK:n teknillisen fysiikan osastolle, josta valmistuin Diplomi-insinööriksi 1981. Pääaineeni oli tietokonetekniikka ja diplomityön tein Nokialle liittyen Mikko 3:n moniajokäyttöjärjestelmään. Ohjelmistojen pariin siirryin 1985, josta katson myös oman yrittäjäurani alkaneen. Kuluneen reilun kolmenkymmenen vuoden aikana olen vastannut useammankin toiminnanohjausjärjestelmän tuotekehityksestä, osallistuen aina aktiivisesti myös osallistunut käytännön suunnittelu- ja toteutustyöhön.

Tehtäväni Pulmattomassa on emoyhtiön toimitusjohtajuus. Erityisesti pyrin antamaan oman kokemukseni yritysohjelmistojen kehityksestä nuorempien käyttöön.

Harrastukseni ovat shakki, golf ja rotarytoiminta. Toimin myös aktiivisesti yrittäjäyhdistyksessä. Yhteisen maatilamme hoito kuuluu myös kesien ohjelmaan, joten leikkuupuimurin ajaminenkin minulta onnistuu.

Tiina Sjölund

Tiina Sjölund

Pulmattoman organisaatiossa virallinen asemani on hallituksen puheenjohtaja. Käytännössä hoidan toiminnanohjausjärjestelmiin liittyviä asiakasprojekteja. Selvitän asiakkaiden prosesseja ja ehdotan niihin sopivia ohjelmaratkaisuja. Kun tuotanto-osastomme on saanut ohjelman tehtyä, huolehdin käyttäjäkoulutuksesta ja muusta käyttöönoton tuesta. Hoidan myös omien yritystemme taloushallinnon.

Minulla on kokemusta runsaan 20 vuoden ajalta yli 150 yrityksen toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektista. Ensimmäinen hoitamani käyttöönotto tapahtui vuoden 1993 alussa. Käyttöönotto onnistui ilmeisen hyvin, sillä sama järjestelmä (toki päivitettynä versiona ) on edelleen käytössä. Erittäin hyvin tunnen teknisen tukkukaupan ja hallitsen laajaan tuotevalikoimaan, isoon varastoon sekä monimutkaiseen hinnoitteluun liittyvät asiat. Myös asiakkuuksien hallinnasta väitän tietäväni keskimääräistä enemmän.

Pulmattoman ajankohtaisia asioita.

Pulmaton uudisti verkkosivunsa!

Hyvn palvelleet sivumme pääsivät ansaitulle eläkkeelle, ja ne korvattiin uusilla. Uusien sivujen suunnittelussa oli kaksi peruspilaria:
1) Mitä kävijät haluavat sivultamme lukea?
2) Millä laitteilla sivuja käytetään?

Näiden pohjalta päädyimme ratkaisuun, joka on helposti luettavissa niin koneella kuin kännykälläkin, ja jossa on pyritty keskittymään vain olennaisimpiin asioihn. Kerro meille, mitä pidit uudistuksesta!

Pulmaton tarjoaa ekaupan myös majoitus-, tilavaraus- ja kurssimyyntiin

Kauppamme on mahdollista integroida myös käyttämäänne varausjärjestelmään. Ensimmäinen tällainen kauppa avattiin loppukesästä 2016, kun Kuortaneen Urheiluopiston verkkokauppa avattiin

Tarjoamme varausohjelmistojen käyttäjille myös muita palveluita, esimerkiksi kuulunvalvonnan tietojärjestelmiä. Kysy lisää!

Sähköisten aineistojen välitys

Pulmaton tarjoaa erinomaiset välineet dokumenttien  automaattiseen, aidosti paperittomaan  välitykseen. Kauttamme kulkevat tilaukset, tilausvahvistukset, laskut, palkkalaskelmat, maksukehotukset jne.

Otamme vastaan

  • PDF
  • XML
  • CSV
  • TXT

muotoisia aineistoja sähköpostin liitteenä. Vastaanottamamme aineistot, muunnamme haluttuun muotoon, ja toimitamme ne luotettavasti perille.

Pulmaton Paytrailin jälleenmyyjäksi

Pulmattoman toteuttamissa verkkopalveluissa on nyt käytettävissä Paytrail verkkomaksupalvelu. Paytrailin palvelun kautta voimme nyt tarjota maksutapoina kaikkien suomalaisten verkkopankkien maksupalveluita, yleisimpiä luottokortteja, ja vaikkapa PayPal-maksupalvelua.

Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Kristian Sjölund

Myynti ja asiakaspalvelu

M: 040 8691998

E: kristian@pulmaton.fi

Marjaana Sjölund

Tuotekehitys

M: 040 8691999

Martti Sjölund

Tuotekehitys

M: 040 8691996

Tiina Sjölund

Projektinjohto ja asiakaspalvelu

M: 040 8691997


Pulmaton Oy

Padontie 150, 23800 Laitila

T: 0207 343 240

Katso sijainti kartalta

Y-tunnus: 2431398-4

B: FI9552110320094968

B: OKOYFIHH

Pulmaton Solutions Oy

Haapaniemenkatu 7-9 B, Helsinki
Laskutus: Padontie 150, 23800 Laitila

T: 0207 343 240

Katso sijainti kartalta

Y-tunnus: 2520809-4

B: FI6752110320100419

B: OKOYFIHH