Työpaikka tarjolla ohjelmistokehittäjälle

Työpaikka tarjolla ohjelmistokehittäjälle

Pieni ja ketterä ohjelmistofirma etsii oppimiskykyistä ja yrittäjähenkistä ohjelmistokehittäjää.

Työtehtävistä

Pulmattomalla ohjelmistokehittäjä pääsee sekä rakentamaan uusia ratkaisuja että ylläpitämään olemassa olevia ohjelmistojamme. Tarjoamamme ohjelmistot ovat vakaita, vähintään vuosien aikajänteelle suunniteltuja ratkaisuja, jotka pitkäaikaiset asiakassuhteemme mahdollistavat.

Työmme on järjestelty viikoittaiseen kehityssykliin, mutta joustamme tästä aina tarpeen mukaan. Kirjoitamme suurimman osan koodista uutena kuhunkin tarpeeseen, vaikka hyödynnämmekin mahdollisuuksien mukaan erilaisia kirjastokomponentteja sekä aiemmin kehittelemiämme ratkaisuja osana työtämme. Integraatiot omiin tai kolmannen osapuolen ratkaisuihin tuovat oman lisämausteensa tekemiseen.

Pienessä organisaatiossa jokaisella meillä on tärkeä roolimme ohjelmistoprojektin jokaisessa vaiheessa, niin suunnittelussa, toteutuksessa, testauksessa, dokumentoinnissa kuin ylläpidossakin. Työpäivät harvoin ovat samanlaisia keskenään, sillä työtehtävät vaihtelevat eri projektien tarpeiden mukaisesti. Vaikka joskus palaverienkin pitäminen on tarpeen, pääsee meillä kuitenkin suurimman osan työajasta keskittymään siihen mitä ohjelmistokehittäjä parhaiten hallitsee – ohjelmistojen kehittämiseen.

Tietoja meistä

Pulmaton tekee yritysasiakkaiden käyttöön sovitettavia ohjelmistoja. Tuotevalikoimaamme kuuluvat toiminnanohjausjärjestelmiin integroitavat varastonhallinta-, ostovalvonta- sekä reklamaatioiden käsittelyjärjestelmät. Näiden lisäksi toteutamme monipuolisia sähköisen kaupankäynnin ratkaisuja. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa ja Laitilassa.

Mitä sinulta kaipaamme?

Toivomme että sinulla on taustallasi ohjelmistotuotantoa sivuava koulutus. Olet myös kerännyt työkokemusta ohjelmoinnista ja työskennellyt yhden tai useamman web frameworkin parissa. Erityisesti eduksi katsomme Ruby on Rails -kokemuksen, mutta huomioimme myös muiden ohjelmointikielten osaamisen, kuten myös kokemuksen erilaisista tietokantapalvelimista ja pilvialustoista.

Sinun tulee pystyä toimimaan sekä tärkeänä osana pientä tiimiä että täysin itsenäisesti kenenkään vahtimatta. Työssä tarvitaan englannin kielen hyvää kirjallista taitoa. Työ sisältää myös jonkin verran kommunikointia asiakkaiden yhteyshenkilöiden kanssa sähköpostin ja puhelimen välityksellä, joten sujuva suomen kielen taito on tarpeen.

Tärkeintä meidän mielestämme on loppujen lopuksi kuitenkin aito kiinnostus ratkaista asiakkaiden ongelmia.

Mitä sinulle tarjoamme?

Työympäristömme on paitsi ketterä, myös tekijöidensä näköinen työvälineitä myöden. Päivittäiset työajat sekä työntekopaikka voivat joustaa juuri sinun toiveittesi mukaan.

Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme mm. laajan työterveyshuollon.

Töiden aloitusaika on joustava ja sovitaan valittavan henkilön kanssa erikseen.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Lisätietoja työpaikasta antaa Marjaana Sjölund (marjaana@pulmaton.fi ja 040 8691999).

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n kera sähköpostilla marjaana@pulmaton.fi. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ilmoitus julkaistu 27.2.2023