Kesätyöpaikka 2022

Töihin Pulmattomalle kesäksi 2022?

Pieni ja ketterä ohjelmistofirma etsii oppimiskykyistä ohjelmistokehittäjäharjoittelijaa sekä projektipäällikköharjoittelijaa kesätyöhön Kupittaalle Turkuun.

Mitä me teemme?

Pulmaton auttaa asiakkaitaan tehostamaan toimintaansa toteuttamalla asiakaskohtaisesti sovitettavia ohjelmistoja. Asiakassuhteemme ovat pitkäkestoisia, emmekä tyydy vain tekemään sovittua ohjelmistoa ja poistumaan paikalta, vaan hoidamme myös ylläpidon ja järjestelmän edelleen kehityksen jatkossakin.

Nykyisissä ohjelmistoissamme on käytössä pääosin Ruby on Rails, mutta myös JavaScript (Next.js), PHP ja Java löytyvät työkalupakista. Uusien projektien työkalut valitaan kuitenkin aina tarpeen ja tilanteen mukaan.

Ketä etsimme?

Haluamamme kesätyöntekijän tulee pystyä toimimaan paitsi tärkeänä osana pientä tiimiä, myös täysin itsenäisesti kenenkään vahtimatta.

Kaipaamallamme ohjelmistosuunnitteluun keskittyvällä henkilöllä on

  • Työn alla tai valmistumassa ohjelmistokehitystä sivuavat korkeakouluopinnot
  • Kokemusta yhdestä tai useammasta web frameworkista
  • Kiinnostusta ratkaista asiakkaiden ongelmia

Hakijalle eduksi lasketaan ohjelmistoalan harrastuneisuus ja toki myös aiempi alan työkokemus. Myös ohjelmointia lähellä oleva erikoisosaaminen esimerkiksi graafiselta suunnittelusta tai palvelimien hallinnasta on valtti tässä haussa! Myös aikaisempi muu työkokemus esimerkiksi tuotannollisessa tai vähittäis- tai tukkukaupan alan yrityksen palveluksessa missä tahansa roolissa on selvä etu, kun ohjelmistoja tehdään näillä aloilla toimiville yrityksille.

Työ sisältää myös jonkin verran kommunikointia asiakkaiden yhteyshenkilöiden kanssa sähköpostin ja puhelimen välityksellä, joten sujuva suomen kielen taito on tarpeen.

Kaipaamallamme projektien hallintaan ja asiakaspalveluun keskittyvällä henkilöllä on

  • Hyvä organisointi- ja organisoitumiskyky
  • Kiinnostusta ratkaista asiakkaiden ongelmia
  • Ymmärrys siitä, miten asiakkaiden kuvaukset käännetään ohjelmoijien ”kielelle” ja toisin päin

Hakijalle eduksi katsotaan erilaisten ohjelmistojen osaaminen laajalla skaalalla. Myös erikoisosaaminen esimerkiksi graafiselta puolelta, viestinnästä, verkkosivujen ylläpidosta tai vaikka palvelimien hallinnasta on valtti tässä haussa! Pääasiallisesti valittava henkilö tulee toimimaan projektien hallinnassa sekä asiakasrajapinnassa, mutta jonkinlainen käsitys ohjelmoinnista ei ole haitaksi. Myös aikaisempi muu työkokemus esimerkiksi tuotannollisessa tai vähittäis- tai tukkukaupan alan yrityksen palveluksessa on selvä etu, sillä rakennamme ohjelmistoja nimenomaan mainituilla aloilla toimiville yrityksille.

Työssä vaaditaan suomen kielen osaamista äidinkielen tasoisesti, ja kykyä kirjoittaa sujuvaa ja selväsanaista tekstiä. Työ saattaa sisältää satunnaista matkustamista lähinnä Etelä-Suomen alueella, mutta oma auto ei ole välttämätön.

Mitä meillä on tarjota?

Tarjoamme sinulle perinteisten harjoitteluprojektien sijaan todellisen mahdollisuuden laajentaa osaamistasi osallistumalla ihan oikeisiin asiakasprojekteihin. Pääset osallistumaan ohjelmistoprojektin jokaiseen osa-alueeseen, niin suunnitteluun, toteutukseen, testaukseen, dokumentointiin kuin ylläpitoonkin.

Työympäristömme on paitsi ketterä, myös tekijöidensä näköinen työvälineitä myöden. Myös esimerkiksi päivittäiset työajat joustavat juuri sinun toiveidesi mukaisiksi.

Kesätyön kesto 3kk, alkamisaika joustavasti toukokuussa tai kesäkuun alkupuolella hakijan toiveiden mukaisesti.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n kera sähköpostilla marjaana@pulmaton.fi (Marjaana Sjölund) nopeasti, mutta viimeistään 31.1.2022. Paikka täytetään sopivan kesätyöntekijän löytyessä.

Rekrytointiprosessiin kuuluu myös pieni koodaus- tai määrittelytehtävä. Tehtävänanto lähetetään erikseen niille hakijoille, jotka valitaan haastatteluun.

Jäikö jotain epäselväksi? Lisätiedot kesätyöpaikasta saat Marjaanalta samasta osoitteesta.