Kesätyöpaikka 2020

Töihin Pulmattomalle kesäksi 2020?

Pieni ja ketterä ohjelmistofirma etsii oppimiskykyistä ohjelmistokehittäjäharjoittelijaa kesätyöhön Kupittaalle Turkuun.

Mitä me teemme?

Pulmaton auttaa asiakkaitaan tehostamaan toimintaansa toteuttamalla asiakaskohtaisesti sovitettavia ohjelmistoja. Asiakassuhteemme ovat pitkäkestoisia, emmekä tyydy vain tekemään sovittua ohjelmistoa ja poistumaan paikalta, vaan hoidamme myös ylläpidon ja järjestelmän edelleen kehityksen jatkossakin.

Nykyisissä ohjelmistoissamme on käytössä pääosin Ruby on Rails, mutta myös JavaScript, PHP ja Java löytyvät työkalupakista. Uusien projektien työkalut valitaan kuitenkin aina tarpeen ja tilanteen mukaan.

Ketä etsimme?

Haluamamme kesätyöntekijän tulee pystyä toimimaan paitsi tärkeänä osana pientä tiimiä, myös täysin itsenäisesti kenenkään vahtimatta.

Kaipaamallamme henkilöllä on

  • Työn alla ohjelmistokehitystä sivuavat yliopisto-opinnot
  • Kokemusta yhdestä tai useammasta web frameworkista
  • Kiinnostusta ratkaista asiakkaiden ongelmia

Hakijalle eduksi lasketaan ohjelmistoalan harrastuneisuus ja toki myös aiempi alan työkokemus. Myös aikaisempi muu työkokemus esimerkiksi tuotannollisessa tai vähittäis- tai tukkukaupan alan yrityksen palveluksessa missä tahansa roolissa on selvä etu, kun ohjelmistoja tehdään näillä aloilla toimiville yrityksille.

Työ sisältää myös jonkin verran kommunikointia asiakkaiden yhteyshenkilöiden kanssa sähköpostin ja puhelimen välityksellä, joten sujuva suomen kielen taito on tarpeen.

Mitä meillä on tarjota?

Tarjoamme sinulle perinteisten harjoitteluprojektien sijaan todellisen mahdollisuuden laajentaa osaamistasi osallistumalla ihan oikeisiin asiakasprojekteihin. Pääset osallistumaan ohjelmistoprojektin jokaiseen osa-alueeseen, niin suunnitteluun, toteutukseen, testaukseen, dokumentointiin kuin ylläpitoonkin.

Työympäristömme on paitsi ketterä, myös tekijöidensä näköinen työvälineitä myöden. Myös esimerkiksi päivittäiset työajat joustavat juuri sinun toiveidesi mukaisiksi.

Kesätyön kesto 3kk, alkamisaika joustavasti toukokuussa tai kesäkuun alkupuolella hakijan toiveiden mukaisesti.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n kera sähköpostilla marjaana@pulmaton.fi (Marjaana Sjölund) nopeasti, mutta viimeistään 7.2.2020. Paikka täytetään sopivan kesätyöntekijän löytyessä.

Rekrytointiprosessiin kuuluu myös pieni koodaustehtävä. Koodaustehtävän tehtävänanto lähetetään erikseen niille hakijoille, jotka valitaan haastatteluun.

Jäikö jotain epäselväksi? Lisätiedot kesätyöpaikasta saat Marjaanalta samasta osoitteesta.