Työntekijähaastattelu: Marjaana

Työntekijähaastattelu: Marjaana 13.6.2022

Kuka olet?

Olen Marjaana Sjölund, vajaa neljäkymppinen tietotekniikan DI sekä oikeustieteen ylioppilas

Mitä teet Pulmattomalla?

Koodaan. Koodaan. Ja vähän vielä koodaan. Toki myös suunnittelen mitä tehdään, annan käyttöönotto- ja käyttötukea sekä metsästän bugeja. Tämän lisäksi hoidan myös palvelimia sekä erilaisia meillä käytössä olevia palveluita.

Välillä mieli tekee tehdä jotain ihan muuta, joten silloin keskityn etsimään ohjelmiin kivoja ikoneita tai tekemään muuta ”askartelua” :).

Millainen on unelmiesi työpäivä?

Unelmien työpäivänä pääsen luomaan jotain ihan uutta. Unelmien työpäivänä myös kaikki asiakkaiden esittämät ongelmat ratkeavat hetkessä. Koodiin ei tule kirjoitettua yhtään syntaksi- tai logiikkavirhettä, ja kaikki palvelimet ovat huipputerässä eikä mitään joudu odottelemaan.

Ehkä unelmien työpäivään kuuluu myös maukas lounas ja virkistävät virvoiketauot… 😉

Etätyö vai toimistotyö?

Toimistotyö. Etätöillä on puolensa, mutta toimistossa on paremmin omaa rauhaa keskittyä töihin, kuin kotona edellisiltaisten päivällisten tiskien keskellä

Pöytäkone vai läppäri?

Ehdottomasti ensisijaisesti pöytäkone työkäytössä. Kotona on tosin läppäri, joka vie vähemmän tilaa, ja onhan se hieman helpommin liikuteltavissa.

Langaton vai langallinen hiiri?

Langallinen! Eipähän lopu virta kriittisellä hetkellä.

Ethernet vai wlan?

Kulkee käsi kädessä pöytäkone/läppäri-valinnan kanssa. Pöytäkoneella siis ensisijaisesti luotettavampi ja varmatoimisempi kiinteä verkkokaapeli, kannettavalla aina wlan.

Mukavaa kesää!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *